Skip to main content

Takster og betaling

Takstbladet åbner i nyt vindue ved et klik på linket herunder. Der udsendes to årlige á contorater. 1. rate udsendes sammen med årsopgørelsen for det foregående år, med normal betaling den 1. februar. 2. rate udsendes sidst i juni måned med betaling den 1. juli.

De årlige rater udregnes efter forbruget året før. Nye forbrugere der tilflytter forsyningsområdet, i løbet af året, opkræves à conto efter 96 cbm. det første år og efter faktisk forbrug det efterfølgende år.

Filnavn Størrelse
An Adobe Acrobat file prisudvikling 8.54 KB
An Adobe Acrobat file 2024-takstblad 69.83 KB
An Adobe Acrobat file 2024-godkendelse 96.56 KB
An Adobe Acrobat file 2023-takstblad 72.86 KB
An Adobe Acrobat file 2022-Takstblad 116.72 KB
An Adobe Acrobat file 2021-Takstblad 71.88 KB
An Adobe Acrobat file 2020-Takstblad 83.69 KB

Filerne er af typen PDF. Har du ikke et program der kan læse denne type, kan det gratis hentes her:


Her kan du tilmelde dine betalinger til Betalingsservice. Så bliver dine fremtidige regninger til I/S Kristrup Vandværk betalt til tiden - hverken for tidligt eller for sent. Du slipper for at stå i kø på posthuset eller i banken. Eller for besværet med at taste betalingsoplysningerne i din netbank. Og du slipper for kedelige rykkere og gebyrer, herunder administrationsgebyret til vandværket. Betalingsservice klarer betalingerne for dig. Det er det nemmeste i verden. Tilmeld dig her hvor du også kan se reglerne.

Sikkerhed og opbevaring af fortrolige oplysninger.

Dine oplysninger er fortrolige og sendes på en sikker måde via en 128 bit, krypteret protokol (SSL). Det er den samme sikkerhed, som bruges til betalinger via internettet.

I bunden af af tilmeldingsvinduet ses et lille hængelås-ikon, som betyder, at du er på en sikker server. Desuden foregår din tilmelding på en krypteret linje. Det vil sige, at ingen kan læse eller indsætte oplysninger i de informationer, der udveksles mellem dig og betalingsservice.

Dine oplysninger bliver således håndteret fuldt fortroligt. Oplysningerne bliver sendt direkte til Betalingsservice.