Skip to main content

Persondatapolitik

Brug af persondata og forbehold

Brug af personoplysninger ved forbrugsafregning

Brug af personoplysninger på hjemmesiden

Besøgende på Kristrup Vandværks hjemmeside efterlader et elektronisk spor ("cookie"), der gør Kristrup Vandværk i stand til at følge besøgendes færden på kristrup.dk. Det er ikke muligt for Kristrup Vandværk at fastslå den besøgendes identitet, med mindre sådanne konkrete personoplysninger afgives af den besøgende selv.

Ved besøg på hjemmesiden indsamles automatisk følgende oplysninger:

  • den besøgendes IP-adresse
  • den besøgendes operativsystem og browser-konfiguration
  • den besøgendes elektroniske spor
  • dato og klokkeslet for besøget på hjemmesiden

Såfremt den besøgende på Kristrup Vandvæks hjemmeside ønsker at gøre brug af hjemmesidens muligheder for besøg på forbrugerlogin ved hjælp af det af vandværket oplyste forbrugernummer og adgangskode viderestilles man til tredjepart. Her kan den enkelte forbruger se hvilke kontaktoplysninger vandværket har på den enkelte. Her gives forbrugeren mulighed for at rette i disse.

De anførte oplysninger opsamles på baggrund af den besøgendes ønske om at afgive oplysningerne. Oplysningerne anvendes alene til de formål de er indsamlet til og anvendes kun af vandværket.

Virksomheds- eller personfølsomme data, såsom kodeord opsamles ikke i logfiler.

Såfremt det anførte giver anledning til spørgsmål, er du velkommen til at skrive til vandværket på e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Forbehold

Kristrup Vandværk har søgt at gøre indholdet på kristrup.dk så korrekt og retvisende som muligt.

Denne hjemmesides informationer erstatter ikke læserens egen vurdering af, hvordan der skal disponeres med hensyn til vandforbrug, egne vandinstallationer m.v. Kristrup Vandværk påtager sig ikke noget ansvar for eventuelle direkte eller indirekte tab, som følge af dispositioner foretaget på baggrund af informationer vist på kristrup.dk.

Kristrup.dk er beskyttet af ophavsret, og hjemmesiden eller dele heraf må derfor ikke gengives uden tilladelse.

Informationer afgivet af tredjemand

De eksterne pegende links, der er tilgængelige på denne hjemmeside, er kun til de besøgendes orientering. Kristrup Vandværk er ikke ansvarlig for materiale produceret eller på anden måde gjort tilgængelig af trejemand, uanset om der kan opnåes adgang til dette materiale via et link på denne hjemmeside. Sådanne trejemænd skal på deres egne hjemmesider give de i af loven påkrævede informationer om sig selv. og Kristrup Vandværk er ikke ansvarlig for eventuelt manglende eller utilstrækkelige informationer.